1st ATP CHALLENGER TOUR

images.ashx?id=78a323a03bfcdce088a4491fc238cf6cDel 20 al 26 de març, tindrà lloc la primera edició del torneig ATP Challenger Tour, que es disputarà sobre pista dura a l'aire lliure a les Franqueses del Vallès. Aquest campionat ATP Challenger és dins de la categoria 75 i té una dotació econòmica de 75.000$ en premis.

Els millors jugadors del món arribaran a les Franqueses del Vallès per competir en aquest torneig de tennis, que atraurà l'atenció de milers de seguidors de tot el món. El club es prepara per acollir aquest esdeveniment esportiu de primer nivell, amb instal·lacions de primera categoria i una organització impecable.

Els amants del tennis no es poden perdre aquest esdeveniment, on els millors jugadors del món amb rànquing 100 i 200 de l'ATP competiran per guanyar el títol de campió i una part dels 75.000$ en premis que es posen en joc.

Les Franqueses del Vallès es converteixen en la capital mundial del tennis durant aquesta setmana, amb un torneig que promet ser inoblidable i emocionant.

No deixis passar l'oportunitat de viure aquesta experiència única!

L'entrada per poder veure els torneig es gratuita i podeu seguir tots els quadres des de la web oficial de l'ATP fent clic aquí